Voor 17:00 uur besteld, dezelfde dag verstuurd

Gratis verzending vanaf 75,- anders 4,95

Veilig betalen met iDEAL

Voordelige prijzen

Retourneren van een bestelling

Mocht u na het ontvangen van uw bestelling bij ons niet tevreden zijn over de geleverde producten, dan kunt u altijd retourneren naar ons. Wij hanteren hierbij een aanmeld termijn van 14 dagen na ontvangst. 

Op al onze producten hebben een minimale garantie van 1 jaar. Als een product niet werkt binnen deze periode kunt u kosteloos retor sturen of een nieuw product krijgen. 

Meld uw retourzending altijd aan bij klantenservice@misterlabel.nl. Nadat wij u een melding terug hebben gestuurd kunt u het pakket terugsturen via DHL of PostNL. Ook kunt u het bij ons magazijn/kantoor in Drachten afgeven. Voeg bij uw retourzending altijd een (kopie) factuur of (kopie)pakbon en de reden van retour sturen. De verpakkingen van de Lettertapes dienen altijd onaangebroken te zijn. 

Na ontvangst van uw retourzending maken wij binnen 1 week het aankoopbedrag weer naar u over.  

Misterlabel.nl 

Nipkowlaan 26 

9207 JA Drachten 

Herroepingsrecht 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@printvoordeelshop.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Winkelwagen

Onze labels zijn duurzaam